Liste vu dr Krater uf em Moo/T

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Name Benannt nach Lage Mittlerer
Durchmesser (km)
T. Mayer Tobias Mayer 15° 36' N
29° 06' W
33
Tacchini Pietro Tacchini 4° 54' N
85° 48' O
40
Tacitus Cornelius Tacitus 16° 12' S
19° 00' O
39
Tacquet André Tacquet 16° 36' N
19° 12' O
7
Taizo Japanischer Männernamme 24° 42' N
2° 12' O
6
Talbot William Henry Fox Talbot 2° 30' S
85° 18' O
11
Tamm Igor Tamm 4° 24' S
146° 24' O
38
Tannerus Adam Tanner 56° 24' S
22° 00' O
28
Taruntius Lucius Firmanus Taruntius 5° 36' N
46° 30' O
56
Taylor Brook Taylor 5° 18' S
16° 42' O
42
Tebbutt John Tebbut 9° 36' N
53° 36' O
31
Teisserenc Léon-Philippe Teisserenc de Bort 32° 12' N
135° 54' W
62
Tempel Ernst Wilhelm Leberecht Tempel 3° 54' N
11° 54' O
45
Ten Bruggencate Paul ten Bruggencate 9° 30' S
134° 24' O
59
Tereshkova Walentina Wladimirowna Tereschkowa 28° 24' N
144° 18' O
31
Tesla Nikola Tesla 38° 30' N
124° 42' O
43
Thales Thales von Milet 61° 48' N
50° 18' O
31
Theaetetus Theaitetos von Athen 37° 00' N
6° 00' O
24
Thebit Ben Korra Thebit 22° 00' S
4° 00' W
56
Theiler Max Theiler 13° 24' N
83° 18' O
7
Theon Junior Theon von Alexandria der Jüngere 2° 18' S
15° 48' O
17
Theon Senior Theon von Smyrna der Ältere 0° 48' S
15° 24' O
18
Theophilus Theophilus von Alexandria 11° 24' S
26° 24' O
110
Theophrastus Theophrastos von Eresos 17° 30' N
39° 00' O
9
Thiel Walter Thiel 40° 42' N
134° 30' W
32
Thiessen E. Thiessen 75° 24' N
169° 00' W
66
Thomson Sir Joseph John Thomson 32° 42' S
166° 12' O
117
Tikhomirov Nikolaj I. Tikhomirov 25° 12' N
162° 00' O
65
Tikhov Gavryil Adrianovich Tikhov 62° 18' N
171° 42' O
83
Tiling Reinhold Tiling 53° 06' S
132° 36' W
38
Timaeus Timäus 62° 48' N
0° 30' W
32
Timiryazev Kliment A. Timiryazev 5° 30' S
147° 00' W
53
Timocharis Timocharis von Alexandria 26° 42' N
13° 06' W
33
Tiselius Arne Wilhelm Kaurin Tiselius 7° 00' N
176° 30' O
53
Tisserand François Félix Tisserand 21° 24' N
48° 12' O
36
Titius Johann Daniel Titius 26° 48' S
100° 42' O
73
Titov German Stepanowitsch Titow 28° 36' N
150° 30' O
31
Tolansky Samuel Tolansky 9° 30' S
16° 00' W
13
Torricelli Evangelista Torricelli 4° 36' S
28° 30' O
22
Toscanelli Paolo dal Pozza Toscanelli 27° 24' N
47° 30' W
7
Townley Sidney Dean Townley 3° 24' N
63° 18' O
18
Tralles Johann Georg Tralles 28° 24' N
52° 48' O
43
Triesnecker Francis A. Paula Triesnecker 4° 12' N
3° 36' O
26
Trouvelot Etienne Leopold Trouvelot 49° 18' N
5° 48' O
9
Trumpler Robert J. Trumpler 29° 18' N
167° 06' O
77
Tsander Friedrich A. Tsander (Zander) 6° 12' N
149° 18' W
181
Tseraskiy Vitol'd K. Tseraskiy (Ceraski) 49° 00' S
141° 36' O
56
Tsinger Nikolaj Ya. Tsinger (Zinger) 56° 42' N
175° 36' O
44
Tsiolkovskiy Konstantin E. Tsiolkovskiy (Ziolkowski) 21° 12' S
128° 54' O
185
Tsu Chung-Chi Tsu Chung-Chi 17° 18' N
145° 06' O
28
Tucker Richard Hawley Tucker 5° 36' S
88° 12' O
7
Turner Herbert Hall Turner 1° 24' S
13° 12' W
11
Tycho Tycho Brahe 43° 24' S
11° 06' W
102
Tyndall John Tyndall 34° 54' S
117° 00' O
18


Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z