Liste vu dr Krater uf em Moo/F

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Namme Daift uf Lag Middlerer
Durmesser (km)
Fabbroni Giovanni Valentino Mattia Fabbroni 18° 42' N
29° 12' O
10
Fabricius David Goldschmidt Fabricius 42° 54' S
42° 00' O
78
Fabry Charles Fabry 42° 54' N
100° 42' O
184
Fahrenheit Daniel Gabriel Fahrenheit 13° 06' N
61° 42' O
6
Fairouz Arabischer Frauenamme 26° 06' S
102° 54' O
3
Faraday Michael Faraday 42° 24' S
8° 42' O
69
Faustini Arnaldo Faustini 87° 18' S
77° 00' O
39
Fauth Philipp Johann Heinrich Fauth 6° 18' N
20° 06' W
12
Faye Herve Faye 21° 24' S
3° 54' O
36
Fechner Gustav T. Fechner 59° 00' S
124° 54' O
63
Fedorov A. P. Fedorov 28° 12' N
37° 00' W
6
Felix Latinischer Männernamme 25° 06' N
25° 24' W
1
Fényi Gyula Fényi 44° 54' S
105° 06' W
38
Feoktistov Konstantin P. Feoktistov 30° 54' N
140° 42' O
23
Fermat Pierre de Fermat 22° 36' S
19° 48' O
38
Fermi Enrico Fermi 19° 18' S
122° 36' O
183
Fernelius Jean Fernelius 38° 06' S
4° 54' O
65
Fersman Aleksandr Fersman 18° 42' N
126° 00' W
151
Fesenkov Vasiliy Grigor'evich Fesenkov 23° 12' S
135° 06' O
35
Feuillée Louis Feuillée 27° 24' N
9° 24' W
9
Finsch Otto Finsch 23° 36' N
21° 18' O
4
Finsen Niels Ryberg Finsen 42° 00' S
177° 54' W
72
Firmicus Maternus Firmicus 7° 18' N
63° 24' O
56
Firsov Georgij F. Firsov 4° 30' N
112° 12' O
51
Fischer Emil Fischer
Hans Fischer
8° 00' N
142° 24' O
30
Fitzgerald George F. Fitzgerald 27° 30' N
171° 42' W
110
Fizeau Armand H. L. Fizeau 58° 36' S
133° 54' W
111
Flammarion Camille Flammarion 3° 24' S
3° 42' W
74
Flamsteed John Flamsteed 4° 30' S
44° 18' W
20
Fleming Alexander Fleming
Williamina P. Fleming
15° 00' N
109° 36' O
106
Florensky Kirill P. Florensky 25° 18' N
131° 30' O
71
Focas Ionnas Focas 33° 42' S
93° 48' W
22
Fontana Francesco Fontana 16° 06' S
56° 36' W
31
Fontenelle Bernard le Bovier de Fontenelle 63° 24' N
18° 54' W
38
Foster John S. Foster 23° 42' N
141° 30' W
33
Foucault Jean Bernard Leon Foucault 50° 24' N
39° 42' W
23
Fourier Jean Baptiste Joseph Fourier 30° 18' S
53° 00' W
51
Fowler Alfred Fowler
Ralph H. Fowler
42° 18' N
145° 00' W
146
Fox Philip Fox 0° 30' N
98° 12' O
24
Fra Mauro Fra Mauro 6° 06' SN
17° 00' W
101
Fracastorius Girolamo Fracastoro 21° 30' S
33° 12' O
112
Franck James Franck 22° 36' N
35° 30' O
12
Franklin Benjamin Franklin 38° 48' N
47° 42' O
56
Franz Julius Heinrich Franz 16° 36' N
40° 12' O
25
Fraunhofer Joseph von Fraunhofer 39° 30' S
59° 06' O
56
Fredholm Erik Ivar Fredholm 18° 24' N
46° 30' O
14
Freud Sigmund Freud 25° 48' N
52° 18' W
2
Freundlich Erwin Finlay Freundlich 25° 00' N
171° 00' O
85
Fridman Aleksandr Fridman 12° 36' S
126° 00' W
102
Froelich Jack E. Froelich 80° 18' N
109° 42' W
58
Frost Edwin B. Frost 37° 42' N
118° 24' W
75
Fryxell R. H. Fryxell 21° 18' S
101° 24' W
18
Furnerius Georges Furner 36° 00' S
60° 36' O
135


Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z