Liste vu dr Krater uf em Moo/C

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Namme Daift uf Lag Middlerer
Durmesser (km)
C. Mayer Christian C. Mayer 63° 12' N
17° 18' O
38
Cabannes Jean Cabannes 60° 54' S
169° 36' W
80
Cabeus Niccolo Cabeo 84° 54' S
35° 30' W
98
Cailleux Andre Cailleux 60° 48' S
153° 18' O
50
Cajal Santiago Ramon y Cajal 12° 36' N
31° 06' O
9
Cajori Florian Cajori 47° 24' S
168° 48' O
70
Calippus Kalippos von Kyzikos 38° 54' N
10° 42' O
32
Cameron Robert Curry Cameron 6° 12' N
45° 54' O
10
Campanus Giovanni Campano 28° 00' S
27° 48' W
48
Campbell Leon Campbell
William Wallace Campbell
45° 18' N
151° 24' O
219
Cannizzaro Stanislao Cannizzaro 55° 36' N
99° 36' W
56
Cannon Annie J. Cannon 19° 54' N
81° 24' O
56
Cantor Georg Cantor
Moritz Cantor
38° 12' N
118° 36' O
81
Capella Martianus Capella 7° 30' S
35° 00' O
49
Capuanus Francesco Capuano di Manfredonia 34° 06' S
26° 42' W
59
Cardanus Gerolamo Cardano 13° 12' N
72° 30' W
49
Carlini Francesco Carlini 33° 42' N
24° 06' W
10
Carlos spanischer Männervornamme 24° 54' N
2° 18' O
4
Carmichael Leonard Carmichael 19° 36' N
40° 24' O
20
Carnot Nicolas Léonard Sadi Carnot 52° 18' N
143° 30' W
126
Carol   8° 30' N
122° 18' O
8
Carpenter James Carpenter
Edwin F. Carpenter
69° 24' N
50° 54' W
59
Carrel Alexis Carrel 10° 42' N
26° 42' O
15
Carrillo Flores Nabor Carrillo 2° 12' S
80° 54' O
16
Carrington Richard Christopher Carrington 44° 00' N
62° 06' O
30
Cartan E. J. Cartan 4° 12' N
59° 18' O
15
Carver George W. Carver 43° 00' S
126° 54' O
59
Casatus Paolo Casati 72° 48' S
29° 30' W
108
Cassegrain Giovanni D. Cassegrain 52° 24' S
113° 30' O
55
Cassini Giovanni Domenico Cassini
Jacques Cassini
40° 12' N
4° 36' O
56
Catalán Miguel A. Catalán 45° 42' S
87° 18' W
25
Catharina Hl. Katharina vu Alexandrie 18° 06' S
23° 24' O
104
Cauchy Augustin Louis Cauchy 9° 36' N
38° 36' O
12
Cavalerius Buonaventura Cavalieri 5° 06' N
66° 48' W
57
Cavendish Henry Cavendish 24° 30' S
53° 42' W
56
Caventou Joseph Bienaimé Caventou 29° 48' N
29° 24' W
3
Cayley Arthur Cayley 4° 00' N
15° 06' O
14
Celsius Anders Celsius 34° 06' S
20° 06' O
36
Censorinus Censorinus 0° 24' S
32° 42' O
3;
Cepheus Cepheus 40° 48' N
45° 48' O
39
Chacornac Jean Chacornac 29° 48' N
31° 42' O
51
Chadwick James Chadwick 52° 42' S
101° 18' W
30
Chaffee Roger B. Chaffee 38° 48' S
153° 54' W
49
Challis James Challis 79° 30' N
9° 12' O
55
Chalonge Daniel Chalonge 21° 12' S
117° 18' W
30
Chamberlin Thomas C. Chamberlin 58° 54' S
95° 42' O
58
Champollion Jean-François Champollion 37° 24' N
175° 12' O
58
Chandler Seth Carlo Chandler 43° 48' N
171° 30' O
85
Chang Heng Chang Heng 19° 00' N
112° 12' O
43
Chang-Ngo Chinesischer Frauenamme 12° 42' S
2° 06' W
3
Chant Clarence A. Chant 40° 00' S
109° 12' W
33
Chaplygin Sergej A. Chaplygin 6° 12' S
150° 18' O
137
Chapman Sydney Chapman 50° 24' N
100° 42' W
71
Chappe Jean-Baptiste Chappe d'Auteroche 61° 12' S
91° 30' W
59
Chappell James F. Chappell 54° 42' N
177° 00' W
80
Charles französischer/englischer Männernamme 29° 54' N
26° 24' W
1
Charlier Carl W. L. Charlier 36° 36' N
131° 30' W
99
Chaucer Geoffrey Chaucer 3° 42' N
140° 00' W
45
Chauvenet William Chauvenet 11° 30' S
137° 00' O
81
Chebyshev Pafnuti Lwowitsch Tschebyschow 33° 42' S
133° 06' W
178
Chernyshev Nikolaj G. Chernyshev 47° 18' N
174° 12' O
58
Chevallier Temple Chevallier 44° 54' N
51° 12' O
52
Ching-Te Chinesischer Männernamme 20° 00' N
30° 00' O
4
Chladni Ernst Florens Friedrich Chladni 4° 00' N
1° 06' O
13
Chrétien Henri Chrétien 45° 54' S
162° 54' O
88
Christel Dytscher Frauennamme 24° 30' N
11° 00' O
2
Cichus Franceso Degli Stabili (Cecco D'Ascoli) 33° 18' S
21° 06' W
40
Clairaut Alexis-Claude Clairaut 47° 42' S
13° 54' O
75
Clark Alvan Clark
Alvan G. Clark
38° 24' S
118° 54' O
49
Clausius Rudolf Julius Emmanuel Clausius 36° 54' S
43° 48' W
24
Clavius Christophorus Clavius 58° 48' S
14° 06' W
245
Cleomedes Cleomedes 27° 42' N
56° 00' O
125
Cleostratus Cleostratus 60° 24' N
77° 00' W
62
Clerke Agnes Mary Clerke 21° 42' N
29° 48' O
6
Coblentz William Coblentz 37° 54' S
126° 06' O
33
Cockcroft Sir John D. Cockcroft 31° 18' N
162° 36' W
93
Collins Michael Collins 1° 18' N
23° 42' O
2
Colombo Christopher Columbus 15° 06' S
45° 48' O
76
Compton Arthur H. Compton
Karl T. Compton
55° 18' N
103° 48' O
162
Comrie Leslie J. Comrie 23° 18' N
112° 42' W
59
Comstock George C. Comstock 21° 48' N
121° 30' W
72
Condon Edward U. Condon 1° 54' N
60° 24' O
34
Condorcet Jean de Condorcet 12° 06' N
69° 36' O
74
Congreve Sir William Congreve 0° 12' S
167° 18' W
57
Conon Konon vo Samos 21° 36' N
2° 00' O
21
Cook James Cook 17° 30' S
48° 54' O
46
Cooper John C. Cooper 52° 54' N
175° 36' O
36
Copernicus Nikolaus Kopernicus 9° 42' N
20° 06' W
93
Cori Carl Ferdinand Cori
Gerty Theresa Radnitz Cori
50° 36' S
151° 54' W
65
Coriolis Gaspard Gustave de Coriolis 0° 06' N
171° 48' O
78
Couder Andre Couder 4° 48' S
92° 24' W
21
Coulomb Charles Augustin de Coulomb 54° 42' N
114° 36' W
89
Courtney Englischer Vornamme 25° 06' N
30° 48' W
1
Cremona Luigi Cremona 67° 30' N
90° 36' W
85
Crile G. Crile 14° 12' N
46° 00' O
9
Crocco Gaetano A. Crocco 47° 30' S
150° 12' O
75
Crommelin Andrew Claude de La Cherois Crommelin 68° 06' S
146° 54' W
94
Crookes Sir William Crookes 10° 18' S
164° 30' W
49
Crozier Francis Rawdon Moira Crozier 13° 30' S
50° 48' O
22
Crüger Peter Crüger 16° 42' S
66° 48' W
45
Ctesibius Ktesibios 0° 48' N
118° 42' O
36
Curie Pierre Curie 22° 54' S
91° 00' O
151
Curtis Heber Doust Curtis 14° 36' N
56° 36' O
2
Curtius Albert Curtz 67° 12' S
4° 24' O
95
Cusanus Nikolaus von Kues 72° 00' N
70° 48' O
63
Cuvier Georges Cuvier 50° 18' S
9° 54' O
75
Cyrano Savinien Cyrano de Bergerac 20° 30' S
157° 42' O
80
Cyrillus St. Cyril 13° 12' S
24° 00' O
98
Cysatus Jean-Baptiste Cysat 66° 12' S
6° 06' W
48


Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z