Liste vu dr Krater uf em Moo/W

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen



Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z



Namme Daift uf Lag Middlerer
Durmesser (km)
W. Bond William C. Bond 65° 24' N
4° 30' W
158
Walker Joseph A. Walker 26° 00' S
162° 12' W
32
Wallace Alfred Russel Wallace 20° 18' N
8° 42' W
35
Wallach Otto Wallach 4° 54' N
32° 18' O
6
Walter Walter (dytscher Vornamme) 28° 0' N
33° 48' W
1
Walther Bernard Walther 33.1° S
1.0° O
128
Wan-Hoo Wan-Hoo (Van-Gu) 9° 48' S
138° 48' W
52
Wargentin Pehr Vilhelm Wargentin 49° 36' S
60° 12' W
84
Warner Worcester Reed Warner 4° 0' S
87° 18' O
35
Waterman Alan T. Waterman 25° 54' S
128° 00' O
76
Watson James Craig Watson 62° 36' S
124° 30' W
62
Watt James Watt 49° 30' S
48° 36' O
66
Watts Chester B. Watts 8° 54' N
46° 18' O
15
Webb Thomas William Webb 0° 54' S
60° 0' O
22
Weber Wilhelm Eduard Weber 50.4° N
123.4° W
42
Wegener Alfred Wegener 45.2° N
113.3°
88
Weierstrass Karl Weierstraß 1° 18' S
77° 12' O
33
Weigel Erhard Weigel 58° 12' S
38° 48' W
36
Weinek Ladislaus Weinek 27° 30' S
37° 0' O
32
Weiss Edmund Weiss 31° 48' S
19° 30' W
66
Werner Johannes Werner 28° 0' S
3° 18' O
70
Wexler Harry Wexler 69° 6' S
90° 12' O
52
Weyl Hermann Weyl 17.5° N
120.2° W
108
Whewell William Whewell 4° 12' N
13° 42' S
14
White Edward H. White, II 44° 36' S
158° 18' W
39
Wichmann Moritz L. G. Wichmann 7° 30' S
38° 6' W
11
Widmannstätten Alois von Beckh-Widmanstätten 6° 6' S
85° 30' O
46
Wiechert Emil Wiechert 84° 30' S
165° 00' O
41
Wiener Norbert Wiener 40° 48' N
146° 36' O
120
Wildt Rupert Wildt 9° 0' N
75° 48' O
11
Wilhelm Wilhelm IV. (Hessen-Kassel) 43° 6' S
20° 48' W
107
Wilkins Hugh P. Wilkins 29° 24' S
19° 36 O
57
Williams Arthur Stanley Williams 42° 0' N
37° 12' O
36
Wilsing J. Wilsing 21° 30' S
155° 12' W
73
Wilson Alexander Wilson
Charles Thomson Rees Wilson
Ralph E. Wilson
69° 12' S
42° 24' W
70
Winkler Johannes Winkler 42° 12' N
179° 00' W
22
Winlock Joseph Winlock 35° 36' N
105° 36' W
64
Winthrop John Winthrop 10° 42' S
44° 4' W
18
Wöhler Friedrich Wöhler 38° 12' S
31° 24' O
27
Wolf Max Wolf 22° 42' S
16° 36' W
25
Wollaston William Hyde Wollaston 30° 36' N
46° 54' W
10
Woltjer Jan Woltjer 45° 12' N
159° 36' W
46
Wood Robert Williams Wood 43° 00' N
120° 48' W
78
Wright Frederick E. Wright
Thomas Wright
Willian H. Wright
31° 36' S
86° 36' W
39
Wróblewski Sigmund von Wróblewski 24° 00' S
152° 48' O
21
Wrottesley John Wrottesley 23° 54' S
56° 48' O
57
Wurzelbauer Johann Philipp von Wurzelbauer 33° 54' S
15° 54' W
88
Wyld J. H. Wyld 1° 24' S
98° 6' O
93


Krater vum Erdmo:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z