Chile vo Züri

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Hops zue: Navigation, Suech

Das isch d Lischte vo de Chile i dr Stadt Züri.

Refermierti Chile[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  • Alti Chilen Albisriede
  • Neui Chilen Albisriede
  • Alti Chilen Altstette, Züri-Altstette
  • Neui Chilen Altstette, Züri-Altstette
  • Andreas-Chile, Siilfäld
  • Refermierti Chile Balgrischt, Züri-Balgrischt
  • Büelchile, Wiedike
  • Bullingerchile, Züri-Hard
  • Chilen Ängi
  • Alti Chile Fluentere
  • Neui Chile Fluentere
  • Fraumöischter, Altstadt, Möischterhoof
  • Refermierti Chile Friesebärg
  • Chile Glaubte, Züri-Affoltere
  • Groossmöischter, Altstadt, Groossmöischterplatz
  • Groossmöischterkapälle, Altstadt, Zwingliplatz
  • Chilegmäindhuus Grüenau, Züri-Altstette
  • Chile Höngg
  • Johannes-Chile, Induschtriikwartier
  • Chrüüzchile, Hottinge
  • Refermierti Chile Läibach
  • Chile Lätte
  • Markus-Chile, Seebach
  • Matthäus-Chile, Understraass
  • Neumünschter, Riesbach/Hirslande
  • Chilen Oberstraass
  • Chilen Oerlike
  • Paulus-Chile, Understraass
  • Predigerchile, Altstadt
  • Chile Saatle, Schwamedinge
  • Chile Schwamedinge
  • Alti Chile Seebach
  • Sankt Jakob, Ussersiil
  • Sankt Peeter, Altstadt, St.-Peeter-Hoofstatt
  • Stefans-Chile, Schwamedinge
  • Chile Suuteracher, Altstette
  • Thomas-Chile im Guet, Wiedike
  • Chilen Underdorf, Züri-Affoltere
  • Refermierti Chile Understraass
  • Wasserchile, Altstadt, Limetggèè/Münschterbrugg
  • Bäthuus Wiedike
  • Refermierti Chile Wipkinge
  • Alti Chile Witike
  • Neui Chile Witike
  • Alti Chile Wolishofe
  • Neui Chile Wolishofe, Uf dr Egg
  • Zwinglihuus Züri, Wiedike

Katolischi Chile[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  • Allerhäilige, Züri-Neuaffoltere
  • Brueder Chlaus, Understraass
  • Chile Don Bosco, Ussersiil
  • Dreikönig, Ängi
  • Erlööserchile, Riesbach
  • Chile Guethirt, Wipkinge
  • Chile Häilig Gäischt, Höngg
  • Härz Jesu, Oerlike
  • Härz Jesu, Wiedike
  • Chile Häilig Chrüüz, Züri-Altstette
  • Liebfrauechile
  • Maria Chröönig, Witike
  • Maria Lourdes, Seebach
  • Maria-Hilf, Läibach
  • Sainte Famille, Hottinge
  • Sankt Anton, Hottinge
  • Chile Felix und Regula, Züri-Hard
  • Franziskus-Chile, Wolishofe
  • Gallus-Chile, Schwamedinge
  • Sankt Josef, Induschtriikwartier
  • Chile Sankt Katharina, Affoltere
  • Konradchile, Albisriede
  • Sankt Martin, Fluentere
  • Chile Peeter und Paul, Ussersiil
  • Chile Sant Theresia, Friesebärg

Anderi[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  • Augustinerchile, Altstadt, Augustinerhoof (chrischtkatolisch)
  • Christus-Chile, Oerlike (chrischtkatolisch)
  • Baanhoofchile im Hauptbaanhoof
  • Siilcity-Chile
  • Chile vom Unispitaal