Liste vo de Schwiizermeister im Unihockey

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

D Liste vo de Schwiizermeister im Unihockey listet d Gwünner vo de Schwiizer Nationalliga A (vo 2007 bis 2013 «Swiss Mobiliar League») uf und somit d Schwiizermeister im Unihockey. D Schwiizermeister bis 1988 sind uf em Chliifeld bestumme worde, nochär isch d Grossfeldliiga gründet worde. Rekordmeister bi de Herre isch de UHC Rot-Wiiss Chur (hüt Chur Unihockey) und bi de Dame d Red Ants Rychebärg Winterthur, wo bis 2000 d Fraueabteilig vom HC Rychebärg Winterthur gsii sind.

D Schwiizer Unihockeymeister[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Herre[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Jaar Meister Vizemeister
2017 SV Wiler-Ersigen UHC Alligator Malans
2016 Grasshopper Club Zürich Floorball Köniz
2015 SV Wiler-Ersigen UHC Alligator Malans
2014 SV Wiler-Ersigen Unihockey Tigers Langnau
2013 UHC Alligator Malans Floorball Köniz
2012 SV Wiler-Ersigen Grasshopper Club Zürich
2011 SV Wiler-Ersigen UHC Alligator Malans
2010 SV Wiler-Ersigen HC Rychenberg Winterthur
2009 SV Wiler-Ersigen Unihockey Tigers Langnau
2008 SV Wiler-Ersigen Floorball Köniz
2007 SV Wiler-Ersigen Unihockey Tigers Langnau
2006 UHC Alligator Malans SV Wiler-Ersigen
2005 SV Wiler-Ersigen Grasshopper Club Zürich
2004 SV Wiler-Ersigen UHC Alligator Malans
2003 UHC Rot-Weiss Chur SV Wiler-Ersigen
2002 UHC Alligator Malans SV Wiler-Ersigen
2001 UHC Rot-Weiss Chur UHC Alligator Malans
2000 UHC Rot-Weiss Chur UHC Alligator Malans
1999 UHC Alligator Malans UHC Rot-Weiss Chur
1998 UHC Rot-Weiss Chur UHC Alligator Malans
1997 UHC Alligator Malans UHC Rot-Weiss Chur
1996 UHC Rot-Weiss Chur Torpedo Chur
1995 UHC Rot-Weiss Chur
1994 UHC Rot-Weiss Chur UHC Alligator Malans
1993 UHC Rot-Weiss Chur HC Rychenberg Winterthur
1992 UHC Rot-Weiss Chur HC Rychenberg Winterthur
1991 UHC Rot-Weiss Chur
1990 UHC Rot-Weiss Chur
1989 UHC Rot-Weiss Chur UHC Elch Zürich
1988 UHT Zäziwil
1987 UHT Zäziwil
1986 UHC Giants-Kloten
1985 UHT Zäziwil
1984 UHC Urdorf
1983 UHC Grün-Weiss Zürich

Dame[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Jaar Meister Vizemeister
2017 UHC Dietlike Piranha Chur
2016 Piranha Chur UHC Dietlike
2015 Piranha Chur UHC Dietlike
2014 Piranha Chur UHC Dietlike
2013 Piranha Chur UHC Dietlike
2012 Piranha Chur UHC Dietlike
2011 Red Ants Rychenberg Winterthur Piranha Chur
2010 Piranha Chur Red Ants Rychenberg Winterthur
2009 UHC Dietlike Red Ants Rychenberg Winterthur
2008 UHC Dietlike Piranha Chur
2007 UHC Dietlike Red Ants Rychenberg Winterthur
2006 UHC Dietlike Red Ants Rychenberg Winterthur
2005 Red Ants Rychenberg Winterthur UHC Dietlike
2004 Red Ants Rychenberg Winterthur UHC Dietlike
2003 UHC Dietlike Piranha Chur
2002 Red Ants Rychenberg Winterthur UHC Dietlike
2001 Red Ants Rychenberg Winterthur (vorher HC Rychenberg Winterthur) UHC Dietlike
2000 HC Rychenberg Winterthur Jona-Uznach Flames
1999 HC Rychenberg Winterthur UHC Giants Kloten
1998 HC Rychenberg Winterthur Piranha Chur
1997 HC Rychenberg Winterthur
1996 HC Rychenberg Winterthur
1995 HC Rychenberg Winterthur
1994 HC Rychenberg Winterthur
1993 HC Rychenberg Winterthur
1992 HC Rychenberg Winterthur
1991 HC Rychenberg Winterthur
1990 BTV Chur
1989 HC Rychenberg Winterthur
1988 HC Rychenberg Winterthur
1987 HC Rychenberg Winterthur

Weblink[ändere | Quälltäxt bearbeite]