Lischt vu dr Mitglider vum 16. Landdag vu Bade-Wirttebärg

Us der alemannische Wikipedia, der freie Dialäkt-Enzyklopedy
Zur Navigation springen Zur Suche springen

Die Lischt git en Iberblick iber alli Mitglider vum 16. bade-wirttembergische Landdag (2016–2021) mit Fraktionszuegherigkait, Wahlkrais un Stimmenaadail.

Dr 16. Landdag isch am 13. Merz 2016 gwehlt wore.

Zämmesetzig vum Landdag[ändere | Quälltäxt bearbeite]

No dr Landdagswahl 2016 setzt si dr Landdag vorlaifig eso zämme:

Fraktion Sitz Erschtmandat Zwaitmandat
Bindnis 90/Di Griene 047 046 001
CDU 042 022 020
AfD 023 002 021
SPD 019 000 019
FDP/DVP 012 000 012
Gesamt 143 070 073

Am 5. un 6. Juli sin 15 Abgordneti vu dr AfD us dr Fraktion uusdrätte, 14 dervu hän zytwys en aigeni Fraktion unter em Name „Alternative für Baden-Württemberg“ (ABW) bildet. Am 11. Oktober 2016 hän si di boode Fraktion wider zämegschlosse. [1]

Abgeordnete[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Inhaltsverzeichnis A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Foto Name Fraktion Wahlchrais Mandat Aadail Aamerkig
Image of none.svg
Gerhard Aden FDP/DVP 53 Rautweil Zwaitmandat 08,5 %08,5 % uusgschiden am 12. Novämber 2018
2013-05-16 Muhterem Aras 8329-crop.JPG
Muhterem Aras Grüne 01 Stuegert I Erschtmandat 42,4 % Landdagsbresidänti
Image of none.svg
Rainer Balzer AfD 29 Bruusel Zwaitmandat 19,7 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Image of none.svg
Anton Baron AfD 21 Haulau Zwaitmandat 17,1 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Theresia Bauer.jpg
Theresia Bauer Grüne 34 Haidelberg Erschtmandat 41,0 %
Image of none.svg
Christina Baum AfD 23 Main-Tauber Zwaitmandat 17,2 %
Image of none.svg
Susanne Bay Grüne 18 Hailbrunn Erschtmandat 27,1 %
Image of none.svg
Norbert Beck CDU 45 Freidestadt Erschtmandat 30,3 %
Image of none.svg
Lars Patrick Berg AfD 55 Duttlinge-Eschinge Zwaitmandat 15,9 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Sascha Binder Uhingen 14Sep2014.JPG
Sascha Binder SPD 11 Geislinge Zwaitmandat 15,3 %
Image of none.svg
Thomas Blenke CDU 43 Calb Erschtmandat 31,5 %
Image of none.svg
Andrea Bogner-Unden Grüne 70 Simmerenge Erschtmandat 33,7 %
Image of none.svg
Beate Böhlen Grüne 33 Bade Erschtmandat 32,7 %
Image of none.svg
Daniel Born SPD 40 Schwetzinge Zwaitmandat 15,4 %
Sandra Boser 2015.jpg
Sandra Boser Grüne 50 Lohr Erschtmandat 30,7 %
Image of none.svg
Stephen Brauer FDP/DVP noogruckt am 1. Augschte 2018 fir dr Friedrich Bullinger
Image of none.svg
Martina Braun Grüne 54 Villinge-Schwenninge Erschtmandat 31,6 %
2013-05-15 16 - Bullinger, Friedrich, MdL - LTBW - 5291.jpg
Friedrich Bullinger FDP/DVP 22 Hall Zwaitmandat 11,3 % uusgschiden am 31. Juli 2018, Noofolger: Stephen Brauer
N3S 8735-Klaus Burger.jpg
Klaus Burger CDU 70 Simmerenge Zwaitmandat 32,3 %
Andreas Deuschle 2013-by-RaBoe 1.jpg
Andreas Deuschle CDU 07 Esslenge Zwaitmandat 26,0 %
Image of none.svg
Thomas Dörflinger CDU 66 Biberach Erschtmandat 35,9 %
Wolfgang Drexler 8748.JPG
Wolfgang Drexler SPD 07 Esslingen Zwaitmandat 16,4 % uusgschiden am 31. Dezämber 2018, Noofolger: Nicolas Fink
Image of none.svg
Klaus Dürr AfD 43 Calp Noorucker im Zwaitmandat 19,1 % noogruckt am 1. Jänner 2017 fir dr Heinrich Kuhn
N3S 8773-Konrad Epple.JPG
Konrad Epple CDU 13 Vaihenge Zwaitmandat 27,0 %
21 Nese-Erikli Konstanz (9555289052).jpg
Nese Erikli Grüne 56 Konschtanz Erschtmandat 39,6 %
2013-05-15 16 - Eyb, Arnulf Freiherr von, MdL - LTBW - 5350.jpg
Eyb, Arnulf von Arnulf Freiherr von Eyb CDU 21 Haulau Erschtmandat 28,1 %
Sylvia felder.jpg
Sylvia Felder CDU 32 Raschti Zwaitmandat 26,4 %
Heinrich Fiechtner privat.jpg
Heinrich Fiechtner fraktionslos 10 Geppenge Zwaitmandat 17,4 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Am 24. Novämber 2017 Uusdritt us dr AfD-Fraktion un dr Bartei
Jürgen Filius 8692.JPG
Jürgen Filius Grüne 64 Ulm Erschtmandat 33,0 %
Image of none.svg
Nicolas Fink SPD 07 Esslenga Noorucker im Zwaitmandat 16,4 % noogruckt am 1. Jänner 2017 fir dr Wolfgang Drexler
N3S 8708-Josef Frey.JPG
Josef Frey Grüne 58 Löörech Erschtmandat 31,7 %
2013-05-16 Stefan Fulst-Blei 8630-crop.JPG
Stefan Fulst-Blei SPD 35 Mannem I Zwaitmandat 22,2 %
Reinhold Gall 8816.JPG
Reinhold Gall SPD 20 Neckarsulm Zwaitmandat 17,6 %
AfD-Demo-Raepple-Gedeon 5 (cropped).png
Wolfgang Gedeon fraktionslos 57 Singe Zwaitmandat 15,7 % am 5. Juli 2016 us dr AfD-Fraktion uusdrätte
Image of none.svg
Marion Gentges CDU 50 Lohr Zwaitmandat 28,0 %
2013-05-16 Andreas Glück 9479-crop.JPG
Andreas Glück FDP/DVP 61 Hechenge-Mensenge Zwaitmandat 11,4 %
Image of none.svg
Bernd Gögel AfD 44 Enz Zwaitmandat 19,2 %
2013-05-16 Ulrich Goll 9391-crop.JPG
Ulrich Goll FDP/DVP 15 Woeblenge Zwaitmandat 11,4 %
Fabian Gramling.jpg
Fabian Gramling CDU 14 Bietge-Bissenge Zwaitmandat 25,7 %
Image of none.svg
Martin Grath Grüne 24 Hoidne Erschtmandat 26,1 %
2015-01-17 3819 Bernd Grimmer (Landesparteitag AfD Baden-Württemberg).jpg
Bernd Grimmer AfD 42 Pforze Erschtmandat 24,2 %
2013-05-16 Gernot Gruber 8499-crop.JPG
Gruber, Gernot Gernot Gruber SPD 17 Baggene Zwaitmandat 15,7 %
Friedlinde Gurr-Hirsch 8656.JPG
Friedlinde Gurr-Hirsch CDU 19 Eppenge Erschtmandat 26,6 %
Petra Häffner 8439.JPG
Petra Häffner Grüne 16 Schorndorf Erschtmandat 27,1 %
Image of none.svg
Manuel Hagel CDU 65 Eegne Erschtmandat 36,3 %
Image of none.svg
Hahn, Martin Martin Hahn Grüne 67 Bodesee Erschtmandat 35,7 %
Image of none.svg
Wilhelm Halder Grüne 15 Woeblenge Erschtmandat 27,8 %
Image of none.svg
Sabine Hartmann-Müller CDU 59 Waldshuet Nooruckeri im Erstmandat 30,8 % noogruckt am 25. Oktober 2017 fir dr Felix Schreiner
Image of none.svg
Raimund Haser CDU 68 Wange Erschtmandat 35,1 %
2013-05-15 16 - Hauk, Peter, MdL - LTBW - 4610.jpg
Peter Hauk CDU 38 Necker-Ourewald Erschtmandat 34,2 %
Jochen Haußmann 8927.JPG
Jochen Haußmann FDP/DVP 16 Schorndorf Zwaitmandat 12,6 %
Image of none.svg
Thomas Hentschel Grüne 32 Raschti Noorucker im Erschtmandat 26,4 % noogruckt am 5. Augschte 2016 fir d Kirsten Lehnig
2013-05-15 16 - Hermann, Winfried, MdL - LTBW - 4738.jpg
Winfried Hermann Grüne 02 Stuegert II Erschtmandat 37,2 %
Image of none.svg
Herre, Stefan Stefan Herre AfD 63 Balenge Zwaitmandat 18,1 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Rainer Hinderer 8733.JPG
Rainer Hinderer SPD 18 Hailbrunn Zwaitmandat 15,0 %
Image of none.svg
Ulli Hockenberger CDU 29 Bruusel Erschtmandat 30,0 %
Peter Hofelich 2013-by-RaBoe 1.jpg
Peter Hofelich SPD 10 Geppenge Zwaitmandat 14,8 %
Image of none.svg
Nicole Hoffmeister-Kraut CDU 63 Balenge Erschtmandat 29,4 %
Image of none.svg
Klaus Hoher FDP/DVP 67 Bodesee Zwaitmandat 09,1 %09,1 %
Image of none.svg
Isabell Huber CDU 20 Neckarsulm Nooruckeri im Erschtmandat 25,8 % noogruckt am 22. Jänner 2019 fir dr Bernhard Lasotta
Image of none.svg
Daniel Karrais FDP/DVP 53 Rautweil Noorucker im Zwaitmandat 08,5 %08,5 % noogruckt am 13. Novämber 2018 fir dr Gerhard Aden
Image of none.svg
Hermann Katzenstein Grüne 41 Sinse Erschtmandat 26,8 %
Image of none.svg
Jürgen Keck FDP/DVP 56 Konschtanz Zwaitmandat 09,1 %09,1 %
Image of none.svg
Andreas Kenner SPD 08 Kirche Zwaitmandat 14,1 %
2013-05-15 16 - Kern, Manfred, MdL - LTBW - 5052.jpg
Kern, Manfred Manfred Kern Grüne 40 Schwetzinge Erschtmandat 26,6 %
Timm 72.jpg
Timm Kern FDP/DVP 45 Freidestadt Zwaitmandat 13,5 %
Image of none.svg
Klein, Karl Karl Klein CDU 37 Wiesloch Erschtmandat 28,4 %
Gerhard Kleinböck 8791.JPG
Gerhard Kleinböck SPD 39 Woinem Zwaitmandat 15,3 %
Landtagspräsident Wilfried Klenk.jpg
Wilfried Klenk CDU 17 Baggene Erschtmandat 27,7% Vizebresidänt (bis April 2018)
Image of none.svg
Rüdiger Klos AfD 35 Mannem I Erschtmandat 23,0 %
Ernst Kopp 8719.JPG
Kopp, Ernst Ernst Kopp SPD 32 Raschti Zwaitmandat 17,6 % uusgschiden am 31. Augschte 2018, Noofolger: Jonas Weber
Joachim Kößler 8565.JPG
Joachim Kößler CDU 30 Brette Zwaitmandat 27,2 %
Image of none.svg
Petra Krebs Grüne 68 Wange Zwaitmandat 30,3 %
Im Gespräch Sylvia Löhrmann und Winfried Kretschmann (2).jpg
Winfried Kretschmann Grüne 09 Nirtenge Erschtmandat 34,9 %
Image of none.svg
Kuhn, Heinrich Heinrich Kuhn AfD 43 Calp Zwaitmandat 19,1 % uusgschiden am 31. Dezämber 2016, Noofolger: Klaus Dürr
Image of none.svg
Sabine Kurtz CDU 06 Leaberg Zwaitmandat 27,5 % Vizebresidänti (syt 25. April 2018)
2013-05-15 16 - Lasotta, Bernhard, MdL - LTBW - 5261.jpg
Bernhard Lasotta CDU 20 Neckarsulm Erschtmandat 25,8 % † 11. Jänner 2019, Noofolgeri: Isabell Huber
2013-05-15 16 - Lede Abal, Daniel Andreas, MdL - LTBW - 5191.jpg
Daniel Lede Abal Grüne 62 Dibenge Erschtmandat 37,7 %
Image of none.svg
Kirsten Lehnig Grüne 32 Raschti Erschtmandat 26,4 % uusgschiden am 4. Augschte 2016, Noofolger: Thomas Hentschel
Andrea Lindlohr by Stepro IMG 1993 DxO.jpg
Andrea Lindlohr Grüne 07 Esslenge Erschtmandat 32,3 %
Image of none.svg
Bettina Lisbach Grüne 27 Kallsruh I Erschtmandat 36,2 %
Image of none.svg
Siegfried Lorek CDU 15 Woeblenge Zwaitmandat 26,2 %
2013-05-15 16 - Lösch, Brigitte, MdL - LTBW - 4920.jpg
Brigitte Lösch Grüne 04 Stuegert IV Erschtmandat 34,4 %
Manfred Lucha 2013-by-RaBoe 01.jpg
Manfred Lucha Grüne 69 Raveschburg Erschtmandat 33,0 %
Image of none.svg
Winfried Mack CDU 26 Oole Erschtmandat 35,4 %
Maier Al.jpg
Maier, Alexander Alexander Maier Grüne 10 Geppengen Erschtmandat 29,1 %
Image of none.svg
Claudia Martin AfD 37 Wiesloch Zwaitmandat 18,6 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW;[1] am 16. Dezämber 2016 us dr AfD aúusdrätte;[2] am 11. Novämber 2017 in d CDU yydrätte,[3] am 28. Novämber 2017 in d CDU-Landaagsfraktion ufgnuu[4]
2013-05-16 Thomas Marwein 8442-crop.JPG
Thomas Marwein Grüne 51 Offeburg Erschtmandat 33,7 %
Image of none.svg
Heiner Merz AfD 24 Hoidne Zwaitmandat 17,2 %
Jörg Meuthen 2015 (portrait).jpg
Jörg Meuthen AfD 17 Baggene Zwaitmandat 19,7 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]; uusgeschiden am 31. Dezämber 2017, Noofolger: Markus Widenmeyer
Baerbl Mielich 2007.jpg
Bärbl Mielich Grüne 48 Brisgau Erschtmandat 35,1 %
Bernd Murschel 8905.JPG
Bernd Murschel Grüne 06 Leaberg Erschtmandat 31,9 %
2013-05-16 Georg Nelius 8899-crop.JPG
Georg Nelius SPD 38 Necker-Ourewald Zwaitmandat 15,2 %
2013-05-15 16 - Nemeth, Paul, MdL - LTBW - 4705.jpg
Paul Nemeth CDU 05 Beblenge Zwaitmandat 27,6 %
Image of none.svg
Christine Neumann CDU 31 Ettlinge Zwaitmandat 28,8 %
Image of none.svg
Jutta Niemann Grüne 22 Hall Erschtmandat 27,5 %
Image of none.svg
Claus Paal CDU 16 Schorndorf Zwaitmandat 25,8 %
Image of none.svg
Thomas Axel Palka AfD 19 Eppenge Zwaitmandat 18,3 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Image of none.svg
Harald Pfeiffer AfD 05 Beblenga Noorucker im Zwaitmandat 16,5 % noogruckt am 2. Februar 2018 fir dr Markus Widenmeyer
Image of none.svg
Julia Philippi CDU 39 Woinem Nooruckeri im Zwaitmandat 25,8 % noogruckt am 1. Jänner 2018 fir dr Georg Wacker
Reinhold Pix.jpeg
Reinhold Pix Grüne 46 Friburg I Erschtmandat 39,0 %
Image of none.svg
Rainer Podeswa AfD 18 Hailbrunn Zwaitmandat 18,2 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Thomas Poreski MdL BaWue May 2013 gnu1742 5.jpg
Thomas Poreski Grüne 60 Reidlenge Erschtmandat 31,2 %
2013-05-15 16 - Rapp, Patrick, MdL - LTBW - 5241.jpg
Patrick Rapp CDU 48 Brisgau Zwaitmandat 27,8 %
Stefan Räpple.jpg
Stefan Räpple AfD 52 Kähl Zwaitmandat 15,0 %
2013-05-16 Wolfgang Raufelder 9055-crop.JPG
Wolfgang Raufelder Grüne 36 Mannem II Erschtmandat 31,4 % † 28. Novämber 2016; Noofolgeri: Elke Zimmer
2013-05-15 16 - Razavi, Nicole, MdL - LTBW - 4931.jpg
Nicole Razavi CDU 11 Geislenge Erschtmandat 28,2 %
Image of none.svg
Gabriele Reich-Gutjahr FDP/DVP 02 Stuegert II Zwaitmandat 10,7 %
Wolfgang reinhart.jpg
Wolfgang Reinhart CDU 23 Main-Tauber Erschtmandat 35,4 %
Daniel Renkonen by Stepro IMG 1953 DxO.jpg
Daniel Renkonen Grüne 14 Bietge-Bissinge Erschtmandat 32,1 %
Martin Rivoir 2013-by-RaBoe 04.jpg
Martin Rivoir SPD 64 Ulm Zwaitmandat 14,7 %
2013-05-16 Karl-Wilhelm Röhm 9363-crop.JPG
Karl-Wilhelm Röhm CDU 61 Hechenge-Mensenge Erschtmandat 28,5 %
Gabi Rolland 8699.JPG
Gabi Rolland SPD 47 Friburg II Zwaitmandat 13,8 %
Karl Rombach 15-05-2013 5159038.jpg
Karl Rombach CDU 54 Villinge-Schwenninge Zwaitmandat 29,0 %
Markus Rösler MdL BaWue May 2013 gnu1742 1.jpg
Markus Rösler Grüne 13 Vaihenge Erschtmandat 33,1 %
Image of none.svg
Daniel Rottmann AfD 65 Eegne Zwaitmandat 15,9 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
2013-05-15 16 - Rülke, Hans-Ulrich, MdL - LTBW - 5297.jpg
Hans-Ulrich Rülke FDP/DVP 42 Pforze Zwaitmandat 10,6 %
Image of none.svg
Barbara Saebel Grüne 31 Ettlinge Erschtmandat 29,5 %
2013-05-16 Alexander Salomon 9416-crop.JPG
Alexander Salomon Grüne 28 Kallsruh II Erschtmandat 35,1 %
Image of none.svg
Emil Sänze AfD 53 Rautweil Zwaitmandat 16,4 %
2013-05-16 Volker Schebesta 9516-crop.JPG
Volker Schebesta CDU 51 Offeburg Zwaitmandat 28,4 %
Stefan Scheffold 2013-by-RaBoe 1.jpg
Stefan Scheffold CDU 25 Gmend Erschtmandat 31,4 %
Nils Schmid 2012-by-RaBoe 1.jpg
Nils Schmid SPD 60 Reidlenge Zwaitmandat 14,2 % uusgeschiden am 9. Oktober 2017, Noofolger: Ramazan Selçuk
2013-05-16 Alexander Schoch 9115-crop.JPG
Alexander Schoch Grüne 49 Ämmedinge Erschtmandat 35,5 %
Schreiner Felix Jung von Matt 2017-05-07 kandidatenportrait plakat 0.png
Felix Schreiner CDU 59 Waldshuet Erschtmandat 30,8 % uusgeschiden am 24. Oktober 2017, Noofolgeri: Sabine Hartmann-Müller
Image of none.svg
August Schuler CDU 69 Raveschburg Zwaitmandat 31,0 %
Image of none.svg
Albrecht Schütte CDU 41 Sinse Zwaitmandat 26,6 %
Image of none.svg
Andrea Schwarz Grüne 30 Brette Erschtmandat 27,5 %
N3S 8746-Andreas Schwarz.JPG
Schwarz, Andreas Andreas Schwarz Grüne 08 Kirche Erschtmandat 30,5 %
Image of none.svg
Erik Schweickert FDP/DVP 44 Enz Zwaitmandat 10,4 %
Image of none.svg
Hans-Ulrich Sckerl Grüne 39 Woinem Erschtmandat 29,2 %
Image of none.svg
Stefanie Seemann Grüne 44 Enz Erschtmandat 26,9 %
Image of none.svg
Ramazan Selçuk SPD 60 Reitlenga Noorucker im Zwaitmandat 14,2 % noogruckt am 10. Oktober 2017 fir dr Nils Schmid
Edith-sitzmann-2005.jpg
Edith Sitzmann Grüne 47 Friburg II Erschtmandat 40,5 %
Willi Staechele 2 cropped.JPG
Staechele, Willi Willi Stächele CDU 52 Kähl Erschtmandat 30,8 %
Image of none.svg
Hans Peter Stauch AfD 61 Hechenge-Mensenge Zwaitmandat 16,1 %
Image of none.svg
Udo Stein AfD 22 Hall Zwaitmandat 17,8 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
2013-05-16 Rainer Stickelberger 8394.JPG
Rainer Stickelberger SPD 58 Löörech Zwaitmandat 16,7 %
2013-05-15 16 - Stoch, Andreas, MdL - LTBW - 5214.jpg
Andreas Stoch SPD 24 Hoidne Zwaitmandat 19,4 %
Image of none.svg
Stefan Teufel CDU 53 Rautweil Erschtmandat 33,0 %
Franz Untersteller2015-06-13.JPG
Franz Untersteller Grüne 03 Stuegert III Erschtmandat 30,7 %
Image of none.svg
Klaus-Günther Voigtmann AfD 40 Schwetzinge Zwaitmandat 19,1 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
2013-05-16 Georg Wacker 8998-crop.JPG
Georg Wacker CDU 39 Woinem Zwaitmandat 25,8 % uusgeschiden am 31. Dezämber 2017, Noofolgeri: Julia Philippi
2013-05-16 Tobias Wald 8604.JPG
Tobias Wald CDU 33 Bade Zwaitmandat 29,3 %
Thekla Walker Gruene BW Eröffnung LGS (8452359755).jpg
Thekla Walker Grüne 05 Beblenge Erschtmandat 27,7 %
Jürgen Walter 8581.JPG
Walter, Jürgen Jürgen Walter Grüne 12 Ludisburg Erschtmandat 33,5 %
Image of none.svg
Jonas Weber SPD 32 Raschti noogruckt am 1. September 2018 fir dr Ernst Kopp
Image of none.svg
Dorothea Wehinger Grüne 57 Singe Erschtmandat 28,8 %
Image of none.svg
Nico Weinmann FDP/DVP 18 Hailbrunn Zwaitmandat 10,2 %
Image of none.svg
Boris Weirauch SPD 36 Mannem II Zwaitmandat 16,8 %
Image of none.svg
Markus Widenmeyer AfD 05 Beblenga Noorucker im Zwaitmandat 16,5 % noogruckt am 1. Jänner 2018 fir dr Jörg Meuthen; uusgschiden am 23. Jänner 2018, Noofolger: Harald Pfeiffer
2013-05-15 16 - Wolf, Guido, MdL - LTBW - 5273.jpg
Guido Wolf CDU 55 Duttlinge-Eschinge Erschtmandat 33,7 %
Sabine Wölfle 8673.JPG
Sabine Wölfle SPD 49 Ämmedinge Zwaitmandat 13,4 %
Image of none.svg
Carola Wolle AfD 20 Neckarsulm Zwaitmandat 18,7 % 5. Juli bis 11. Oktober 2016 Mitglid vu dr Fraktion ABW[1]
Image of none.svg
Elke Zimmer Grüne 36 Mannem II Nooruckeri im Erschtmandat 31,4 % noogruckt am 12. Dezämber 2016 fir dr Wolfgang Raufelder
Karl Zimmermann 8428.JPG
Zimmermann, Karl Karl Zimmermann CDU 08 Kirche Zwaitmandat 26,5 %

Weblink[ändere | Quälltäxt bearbeite]

Fueßnote[ändere | Quälltäxt bearbeite]

  1. 1,00 1,01 1,02 1,03 1,04 1,05 1,06 1,07 1,08 1,09 1,10 1,11 1,12 1,13 lueg Fall Gedeon: 13 AfD-Abgeordnete verlassen Landtagsfraktion - Chef Meuthen dabei (Südkurier online, 5. Juli 2016) un Meuthen gründet neue Landtagsfraktion: Alternative für Baden-Württemberg (Süddeutsche Zeitung online, 6. Juli 2016)
  2. Markus Pfalzgraf: BW-Abgeordnete ist enttäuscht und tritt aus. AfD-Frau geht wegen Rechtspopulismus. swr.de, 16. Dezember 2016, abgerufen am 16. Dezember 2016.
  3. Claudia Martin wird CDU-Mitglied SWR, 11. Novämber 2017
  4. swr.de